16*64 LED KAYAN YAZI

16*64 LED KAYAN YAZI

25 Eylül 2018

Led kayan yazılar yukardan aşağıya 16 cm ve sağdan sola 32 cm ve katları olarak artmaktadır.16*64 Led kayan Kırmızı Kayan Yazı - Sarı Kayan YazıBeyaz Kayan Yazı - Yeşil Kayan Yazı - Mavi Kayan Yazı’nın yapılışı hakkında bilgi paylaşımında bulunmak istiyoruz.

 

16*64 kayan yazı 2 adet PANEL 1 kontrol kartı 1 POWER SUPPLY ve 1 adet  16*64 cnc kasadan oluşmaktadır. 2 adet paneli cnc kasaya montajı yapılır. Her bir panele 10 adet vida gitmektedir. P10 modüllerin vidalanması bittikten sonra iki paneli data kablosu ile birbirine bağlamalıyız. Panellerin cnc kasaya montajı yapıldıktan sonra adaptörün montajı yapılmaktadır. Burada önemli nokta + ve – bağlantılara dikkat edilmesidir. Kart montaj aparatına kontrol kartını monte edildikten sonra kasaya montajı yapılır ve elektrik bağlantısı yapılır. Modülün data kablosunu kartta bulunan hub-01 kısmına takılır. Burada önemli olan data kablosunun kırmızı yeri kartın üzerinde bulunan OE kısmına gelmiş olmasıdır. En son olarak adaptöre 3x2,5 kablosunu bağlamalıyız ve elektriği verebiliriz.

16*64 Led kayan yazıda kullanılan malzemeler aşağıda belirtilmiştir;

 

  • 16*64 cnc kasa
  • 2 adet kırmızı panel-sarı panel-mavi panel-beyaz panel-yeşil panel
  • 1 adet tf-s6u kontrol kartı
  • 1 adet 5/40 power supply

16*64 küçük ebat bir kayan yazı olduğu için ok işaretleri ile yön bilgisi rahatlıkla verilebilir. Ayrıca 16*64 led kayan yazılar araçlarda güzergâh tabelası olarak kullanılabiliyor. Güzergâh tabelaları için HD kontrol kartları ve HD kontrol kumandası kullanılmaktadır.

Led kayan yazı tabelalarına ısı ve nem sensörü takılarak bulunan yerin ısısını ve nemini gözlemleye bilirsiniz. Ayrıca Led Kayan Yazı tabelalarında saat ve tarih ayarıda bulunmaktadır. Dünyanın neresinde olursanız olun saatinizi bulunduğunuz yere göre ayarlayabilirsiniz.

 

Kullandığımız Malzemeler Ve İşçilik 1. Sınıf Kalitede Olup Kalite Sertifikalarımız Mevcuttur. Ürünlerimiz 2 Yıl Boyunca “DEPOPA ELEKTRONİK” Tarafından Güvence Altına Alınmaktadır. Ayrıca Sitemizde Eğitim Videoları Ve Teknik Servis Numaralarımız Mevcuttur. Program Eğitiminizi İsterseniz Sitemizde Bulunan Kolay Anlaşılır Videolarımızla Ya Da Teknik Servis Ekibimizden Kolaylıkla Öğrenebilirsiniz. Teknik servis ekibimiz uzaktan bağlantı sistemi ile güvenli bir şekilde bilgisayarınıza bağlanıp gerekli eğitimi vermektedir.

 

 

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.